Tips

Uiteraard zijn jullie helemaal vrij om te kiezen voor welke DJ of band etc. jullie willen gaan. Het aanbod is alleen erg groot en kan soms overweldigend zijn. Wij werken al een aantal jaren tevreden samen met ons vaste huisleveranciers en willen jullie deze tips niet onthouden. Zijn jullie op zoek naar iets, maar staat het er niet tussen? Wij hebben nog veel meer tips, dus aarzel niet om aan ons te vragen! Meer weten over de prijzen of beschikbaarheid? Jullie kunnen rechtstreeks contact opnemen of het contact via ons laten verlopen.

 

ACTIVITEITEN: 

Op zoek naar een activiteit om jullie event nog leuker te maken? Wij werken o.a. samen met Pepsports. Zij kunnen diverse (sportieve) activiteiten op het strand of water organiseren. Kijk op de website Pepsports voor alle mogelijkheden. Jullie kunnen rechtstreeks contact opnemen of het contact via ons laten verlopen.

 

Fotograaf: 

Op zoek naar een flexibele relaxte fotograaf met originele ideeën en een scherpe prijs? Neem dan snel met Josi contact op!

 

DJ: 

Artistic productions zorgt gegarandeerd voor een goed feestje. Van tevoren hebben jullie onderling contact over de muziekkeuze en eventuele verzoeken. Enthousiast geworden? Neem dan nu contact op! 

 capture-compressed.jpg

 

PIANIST: 

Een witte vleugel om jullie event te ondersteunen? Paula regelt het! Met haar prachtige zang is zij een welkome aanvulling tijdens een borrel of diner. Meer weten? Neem contact op met Paula!

 

BAND: 

Op zoek naar een leuke band voor tijdens jullie feest? Deze vriendelijke mannen zorgen ervoor dat binnen no time iedereen uit zijn dak gaat. Ze hebben veel verschillende mogelijkheden, kortom: at your service!

 

COCKTAILBAR:

Hoe leuk is het om een cocktailbar op het terras te hebben tijdens jullie feest? Mixperience heeft diverse mobiele cocktailbarren en shaken de lekkerste en prachtigste cocktails. Past dit helemaal bij wat jullie voor ogen hebben? Neem dan contact op met MixPerience!

 tips-vuurwerk.jpg

 

VUURWERKSHOW: 

Een spetterende afsluiting die iedereen bij zal blijven? Caffero fireworks beschikt over de ervaring en middelen om een prachtige vuurwerkshow te verzorgen! Geïnteresseerd? Neemt contact op met Caffero!

 

KINDERENTERTAINMENT:

Willen jullie groot en klein laten genieten tijdens jullie feest? Het is vaak een hele opgave om allerjongste voor een langere tijd te entertainen. Geen zorgen, Creatief Confetti regelt alles. Bespreek met hun jullie wensen en stel een programma samen die perfect aansluit bij jullie feest! Klinkt dit als een hele opluchting? Neem dan snel contact op met Creatief Confetti!

 

OPPASSERVICE:

Willen jullie graag jullie kind(eren) laten ophalen als de feestavond begint? Oppas Madelief regelt het! Van te voren kan de oppas thuis al een paar keer oppassen om kennis te maken, zodat het voor jullie ook makkelijk is om jullie over te geven aan het feestgedruis en de kinderen met een gerust hart achter te laten bij een betrouwbare oppas. Klinkt dit als een goed idee? Neem contact op met Oppas Madelief