Werken bij de leukste beachclub?

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan op 1 van de mooiste plekken van Nederland? Lees dan vooral verder. We hebben meerdere vacatures open staan.

Bedrijf

Wij zijn een beachclub dat het gehele jaar geopend is. We hebben veel feesten en partijen en natuurlijk een a la carte restaurant. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden een informele, maar professionele werksfeer in een jong en enthousiast team in een dynamisch bedrijf.

Per direct hebben wij de volgende vacatures op staan:

medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig medewerker bediening met ervaring. Je bediend gasten, maakt drankjes klaar, serveert eten en drinken en rekent af. Wegens vertrek van een van onze 1e medewerkers bediening zijn wij binnenkort ook op zoek naar vervanging in deze functie. Eventuele doorgroei mogelijkheid is voor jou dus aanwezig. Sollicitaties direct op deze functie zijn ook van harte welkom. Als eerste medewerker bediening heb je de zelfde werkzaamheden als medewerker bediening en daarbij neem je de leiding op je op dagen of dagdelen bij afwezigheid van de manager. Je doet bestellingen, maakt de kassa op en stuurt het team van medewerkers aan. Voor beide functies geld een min 20 max 40 uur contract.

Medewerker feesten & partijen

Je werkt op de bruiloften, feesten, partijen, vergaderingen e.d. en ondersteunt zoveel mogelijk de manager feesten & partijen. Je zal helpen met de voorbereidingen (klaarzetten) en uitvoering en na bereidingen. Verder zul je zelfstandig diverse taken op je nemen zoals; diner voorbereiden / kleine feestjes uitvoeren / verder ondersteun je de manager met alle voorkomende werkzaamheden. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit drankjes lopen / diner klaarzetten / buffet draaien / bar / avondfeesten lopen / etc.

Afwasser

Wast af en maakt serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen gereed voor gebruik. Hij/zij maakt hierbij (in de regel) gebruik van een automatische was-/spoelmachine, maar verricht ook handmatige werkzaamheden (b.v. afspoelen, poleren). De afwasser krijgt ook kleine taken buiten de afwas om, zoals opruimen en schoon houden van het terras en om het pand heen. Een ondersteunende taak waar we niet zonder kunnen.

Leerling kok niveau 2 of 3

Functie-eisen:
  • Teamplayer, accuraat, klantvriendelijk en oplossingsgericht
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Flexibel in denken en qua werktijden
  • Enthousiast en leergierig
  • Minimaal 16 jaar oud
Wat bieden wij jou:
  • Afwisselend werk
  • Jong en enthousiast team in een groeiend bedrijf
  • Informele werksfeer
  • Branche gerelateerde arbeidsvoorwaarden
  • Zon, zee en strand

Ben jij die enthousiaste horeca tijger die wij zoeken? Stuur dan je cv op naar info@beachclub5.nl en/of neem contact op via 023-5716119

 

Life is better at the beach!