Tips

Uiteraard zijn jullie helemaal vrij om te kiezen voor welke DJ of fotograaf etc. jullie willen gaan. Het aanbod is alleen erg groot en kan soms overweldigend zijn. Wij werken al een aantal jaren tevreden samen met ons vaste huisleveranciers en willen jullie deze tips niet onthouden. Zijn jullie op zoek naar iets, maar staat het er niet tussen? Wij hebben nog veel meer tips, dus aarzel niet om aan ons te vragen! Meer weten over de prijzen of beschikbaarheid? Jullie kunnen rechtstreeks contact opnemen of het contact via ons laten verlopen.

 

FOTOGRAAF: 

Josi Nihot heeft veel ervaring op het gebied van strandbruiloften en bouwt graag de dag met jullie samen naar wens op. Alle trouwfoto’s op onze website zijn geschoten door Josi. Op zoek naar een flexibele relaxte fotograaf met originele ideeën en een scherpe prijs? Neem dan snel met Josi contact op!

 

VIDEOGRAAF: 

Edo & Paul weten jullie dag perfect vast te leggen op film. Kies je voor alleen een film of combineer het meteen met fotografie, er zijn verschillende pakketten mogelijk. De video’s op onze website komen via Edo & Paul. Op zoek naar een enthousiast duo die jullie dag op een natuurlijke manier weet vast te leggen? Aarzel niet en neem contact op met Edo & Paul!

 

BLOEMEN : 

Judith is een ware kunstenares met bloemen. De bloemen bij ons voor op tafel en bij de ceremonie worden ook aangeleverd door Judith. Ben je op zoek naar iemand die echt mee denkt met jullie wensen? Dan is Judith de persoon waar jullie contact mee moet opnemen!

 

josi-nihot.jpg 

bruidstaart: 

 Voor de lekkerste taart uit de omgeving moet je bij Kasia van Sweet Celebrations zijn! Ben je opzoek naar nieuwe en verfrissende smaken? Dan is Sweet celebrations de juiste plek. Elk vrij uurtje besteedt Kasia aan het ontdekken van nieuwe ideeën, smaken en technieken.  Bestel je taart bij Kasia, dan krijg je gratis de heerlijke proeverij van het huis! 

DJ:

Artistic productions zorgt gegarandeerd voor een goed feestje. Van tevoren hebben jullie onderling contact over de muziekkeuze en eventuele verzoeken, misschien wel een openingsdans? Enthousiast geworden? Neem dan nu contact op!

 

PIANIST:

Een witte vleugel op het strand om jullie ceremonie muzikaal te ondersteunen? Paula regelt het! Met haar prachtige zang is zij een welkome aanvulling tijdens de ceremonie, maar ook tijdens de borrel of het diner. Meer weten? Neem contact op met Paula!

 atyo

BAND: 

Een band geeft enorm veel sfeer aan jullie feest! Omdat de zaal vrij compact is, is deze niet geschikt voor elke band. De mannen van At Your Service hebben samen met Beachclub No5 een formatie samengesteld die perfect past bij onze feestzaal. Met akoestische instrumenten nemen ze maar weinig ruimte in en met hun enorme repertoire zorgen ze voor een geweldig feest. Ook is het mogelijk om deze jongemannen te boeken voor tijdens de ceremonie, receptie en/of diner. Zo hebben ze al veel feestjes bij onze Beachclub voorzien van gezellige muziek op de achtergrond, of dansbare muziek voor het avondfeest. Aanrader!

COCKTAILBAR: 

Hoe leuk is het om een cocktailbar op het terras te hebben tijdens jullie feest? Mixperience heeft diverse mobiele cocktailbarren en shaken de lekkerste en prachtigste cocktails. Past dit helemaal bij jullie? Neem dan contact op met MixPerience!

VUURWERKSHOW: 

Op de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk het liefst een afsluiting die iedereen bij zal blijven. Caffero fireworks beschikt over de ervaring en middelen om een spetterende vuurwerkshow te verzorgen! Geïnteresseerd? Neemt conact op met Caffero!

KINDERENTERTAINMENT:

Willen jullie groot en klein laten genieten op jullie dag? Het is vaak een hele opgave om allerjongste de gehele dag te entertainen. Geen zorgen, Creatief Confetti regelt alles. Bespreek met hun jullie wensen en stellen een programma samen die perfect aansluit op jullie dag! Klinkt dit als een hele opluchting? Neem dan snel contact op met Creatief Confetti!

 tips-muzikant.jpg

OPPASSERVICE:

Willen jullie graag jullie kind(eren) laten ophalen als de feestavond begint? Oppas Madelief regelt het! Van te voren kan de oppas thuis al een paar keer oppassen om kennis te maken, zodat het voor jullie ook makkelijk is om jullie over te geven aan het feestgedruis en de kinderen met een gerust hart achter te laten bij een betrouwbare oppas. Klinkt dit als een goed idee? Neem contact op met Oppas Madelief!

 

TROUWKOETS: 

Een sprookje komt uit wanneer je vervoerd wordt in een van de rijtuigen van stalhouderij-manege Vosse. Ze hebben diverse rijtuigen in het aanbod. Benieuwd naar de opties? Bekijk de foto’s op de website.