Beachclub N5
Ivm de sluiting van de horeca zijn wij telefonisch lastiger bereikbaar
Maak een afspraak of vraag een offerte aan


Over BeachclubNo5

 

QUALITY TIME AT NO5!

Events at NO5 biedt u een unieke locatie met uitzicht op het strand en de zee, met verschillende besloten ruimtes. Of het nu gaat om een zakelijk of privé-evenement, kwaliteit en diensten zijn onze topprioriteit. Daarnaast bieden we een ontspannen en ontspannen dag met een informele sfeer op een professionele manier. Geniet van een privédiner bij onze open haard, neem foto's op de schommelstoel voor ons paviljoen of in onze Noordzaal, laat u verwennen door een barbecue op ons privéterras of geniet van een drankje op ons exclusieve strand

meetings

Bijeenkomst op het strand van Zandvoort!

Onze locatie is ideaal voor vergaderingen en zakelijke events. De lichte ronde ruimte zorgt voor een goede akoestiek en alle (technische) voorzieningen zijn in huis aanwezig.

De vergaderruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt met een bijbehorende capaciteit. Er is ruimte voor 150 personen, in de theateropstelling voor 60 en in een U-vorm voor 35 personen. Optioneel kunnen twee open ruimtes worden bijgehuurd.

Aansluitend aan de zaal bevindt zich een privéterras, waar vanuit u in twee stappen uw eigen stuk prive strand oploopt. Goed voor lunch, borrel of diner als het weer het toelaat. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om binnen te dineren! Met de zoute zeelucht en de frisse bries maak je je hoofd leeg en klaar voor nieuwe input.

8-uurs vergaderarrangement

- Buffet met koffie en verse thee (hele dag)

- Vers fruit waterbuffet

- Luxe 2-gangenlunch (inclusief koffie / thee / frisdranken)

- Korte pauze met middagsmoothies

- Borrel van 1/2 uur inclusief bier/wijn/fris/koffie/thee met luxe bittergarnituur

- Mobiel televisiescherm & 2x flipover

- Wifi

- Vergaderpapier en pennen

 

Vanaf € 74,50 per persoon (op basis van 10 personen)

Extra zaalhuur per uur € 50

 

We hebben verschillende vergaderpakketten.

Stuur ons een mail voor meer informatie!

Zakelijk

EEN VERGADERING, CONGRES, PRESENTATIE, VERJAARDAG?

Bij Beachclub No5 heb je een inspirerende omgeving en verschillende privékamers. Onze lichte ronde kamers bieden een uitstekende akoestiek. Er is een grote parkeerplaats in de buurt en we hebben verschillende (technische) apparatuur in huis. Grenzend aan de kamer is er ook een privéterras met een exclusief stuk strand met de mogelijkheid voor lunch, drankjes of diner. Binnen lunchen, borrelen of dineren naast onze open haard met schommelstoelen is natuurlijk ook mogelijk. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om erachter te komen wat er nodig is om uw bedrijf succesvol te laten samenkomen!

Prive

 


EEN VERJAARDAG, BABYSHOWER, VERJAARDAG, FAMILIEDAG, VERJAARDAGSFEESt OF KINDERFEEST?

Alles bij Beachclub No5! op het strand van Zandvoort is alles een feest! Zowel de locatie als het team van Beachclub No5 bieden u de ingrediënten om uw feest onvergetelijk te maken. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor uw evenement. Op zoek naar een ruimte met een eigen ingang, bar, kledingkast en een DJ-booth? Vraag dan naar onze Zuidzaal!

Contact

Maak hier een afspraak

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Maak uw keuze
  


Galerij

Reviews

50-jarig huwelijksjubileum 5 5

Al anderhalf genieten wij na van een uitstekend verzorgd 50-jarig huwelijksfeest samen met onze 100 gasten. Vanaf het eerste contact merkten wij dat al onze wensen mogelijk waren. Zo bakten wij onze eigen taart en koekjes. Het personeel was uitermate attent; er waren ook 90-jarige gasten bij. Ook de kleinkinderen hebben van het feest genoten. De lunch, bestaande uit koude en warme gerechten: UITSTEKEND! Kortom een aanrader om een dergelijk feest in BEACHCLUB 5 te houden.

Tjaden
50-jarig huwelijksjubileum 5 5

Al anderhalf genieten wij na van een uitstekend verzorgd 50-jarig huwelijksfeest samen met onze 100 gasten. Vanaf het eerste contact merkten wij dat al onze wensen mogelijk waren. Zo bakten wij onze eigen taart en koekjes. Het personeel was uitermate attent; er waren ook 90-jarige gasten bij. Ook de kleinkinderen hebben van het feest genoten. De lunch, bestaande uit koude en warme gerechten: UITSTEKEND! Kortom een aanrader om een dergelijk feest in BEACHCLUB 5 te houden.

Tjaden
Beachclub N5
40-jarig jubileum 5 5

Op 28 oktober 2017 in Beachclub No5 ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd. Het was een geweldige middag/avond die tot in de puntjes werd verzorgd. Heerlijk gebak, een uitstekend koud en warm buffet en een prachtige ijstaart als nagerecht werden door een gezellig en enthousiast team aan onze gasten gepresenteerd. De zaal was prachtig aangekleed en alle voorzieningen voor muziek en presentaties waren zoals afgesproken prima in orde. Zowel onze gasten als wijzelf voelden ons zeer welkom en hebben met volle teugen genoten van de gastvrijheid van deze Beachclub!

Rina en Arno Woesthoff
Beachclub N5
Fantastisch! 5 5

We hebben een fantastische, onbezorgde en prachtige dag gehad. Het was leuker, mooier, gezelliger en liefdevoller dan we hadden gehoopt en verwacht. Niet in de laatste plaats door de inzet van de toppers van Beachclub No5! We zouden het zó weer doen.

Claire en Samuel
Beachclub N5
Een sprookje 5 5

Geweldig, had het nergens anders willen doen. We zijn heel goed begeleid in de loop naar het huwelijk en er is ons zoveel werk uit handen genomen. Het was echt een droomhuwelijk en een sprookje.

Claudia en Kes
Beachclub N5
Genieten! 5 5

Alles was fantastisch geregeld en op de dag zelf hoef je werkelijk nergens aan te denken want het team regelt het allemaal voor je. Het enigste wat je zelf moet doet is genieten genieten en nog eens genieten

Dick en Myriam
Beachclub N5
Inspirerende vergadering 5 5

Mooie besloten zaal met uitzicht op zee. De communicatie vooraf en op de dag zelf was erg fijn. Heerlijke lunch en het personeel is erg flexibel en meedenkend. Wij komen zeker nog een keer terug! 

Helen
Beachclub N5
Huwelijk oktober 5 5

Super professioneel, ervaren en vriendelijk team! Omdat wij tijdens het plannen van onze bruiloft in het buitenland woonden, hebben we enigszins op goed geluk Beach Club 5 uitgezocht als trouwlocatie. Dat bleek een schot in de roos. Alle dames denken goed mee en komen zelfs met punten waar je zelf niet aan denkt. Onze dag, op 25 oktober 2017, was prachtig. Overal was aan gedacht, de zaal zag er mooi en uit en we werden helemaal op ons gemak gesteld door het fijne team. Er werd goed in de gaten gehouden of we genoeg te drinken hadden. Zowel tijdens de planfase als op de dag zelf hebben we goed contact gehad met Aagtje en Quincy, en konden we echt merken dat het team professioneel en ervaren is. Hoewel het eerder op de trouwdag te hard waaide en alle stoelen dus binnen gezet waren, werd het op het moment van trouwen prachtig weer. Voor we onze teleurstelling konden uiten werd al voorgesteld om alleen voor het jawoord toch even naar buiten te gaan, en ook dat was perfect. We hebben een ongelooflijk mooie, ontroerende, gezellige en mooie dag gehad. Het topteam van Beach Club 5 heeft dit mogelijk gemaakt, en daarvoor onze dank.

Merel en Seb
Beachclub N5
25-jarig huwelijk 5 5

Op 30 september jl. hebben wij ons 25-jarig huwelijk gevierd in Beachclub no. 5. De keuze om het hier te doen had te maken met de ligging maar ook hoe we door Aagtje in de voorfase zijn ontvangen. Zeer flexibel met een heel vriendelijke uitstraling en met de instelling: 'wij gaat voor jullie een fantastische avond organiseren'. En zo is het ook gegaan. Perfecte en vriendelijke bediening, mooi aangeklede ruimte, bankjes buiten met dekens voor in de avond met een mooie gaswarmte brander. Hapjes heerlijk. Jullie zijn een top team. Wij kijken terug op een hele mooie avond.

Peter
Beachclub N5
Verjaardagslunch 5 5

Beste mensen van Beachclub5, afgelopen zondag is door jullie een heerlijke lunch verzorgd voor 36 gasten vanwege mijn verjaardag. Het eten was prima, inclusief de verzorging van een dieet, er was voldoende bedienend personeel en zij deden hun werk zeer goed, alles liep precies zoals met Aagtje en Quinzy was afgesproken. Ook, en niet onbelangrijk, waren veel wensen bespreekbaar en veelal mogelijk. De ambiance was geweldig, zeker toen ook het terras gebruikt kon worden. Iedereen heeft ontzettend genoten. Dank hier voor.

Nelly Kabel
Beachclub N5
Bedrijfsdag 5 5

Wij hebben een perfect georganiseerde bedrijfsdag gehad bij Beachclub No5. Alles was tot in de puntjes geregeld! De communicatie verliep soepel en vlot, de bediening was uiterst vriendelijk en het weer zat ook mee. We begonnen met een lunch en gingen daarna een activiteit op het strand doen. Daarna was het borreltijd en ging de BBQ aan. Een topdag, bedankt Beachclub No5! 

John
Beachclub N5
Fantastisch! 5 5

Op 27 juni 2019 hebben wij een geweldig bedrijfsfeest gehad bij Beachclub No5. Van te voren werd er door Marieke goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Op dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. De band (At Your Request) en het vuurwerk (Caffero) die ons als optie waren voorgelegd waren top. Al met al een zeer geslaagde viering van ons 50-jarige jubileum.

WestlandUtrecht Bank
Beachclub N5

Jullie geven ons:

weddings-events(1).jpg

 

Schrijf een review op Facebook 
Wij waarderen jullie feedback!