Beachclub N5
Ivm de sluiting van de horeca zijn wij telefonisch lastiger bereikbaar


Heeft u een vraag? Mail ons dan op info@beachclub5.nl


Your Day

YOUR DAY, OUR PASSION


Beachclub NO5 is het hele jaar geopend; In de zomer vier je de ultieme beachwedding in de open lucht. In de winter beleef je een intieme bruiloft waarbij binnen de open haard staat te branden, maar je door de glazen ronde ramen een prachtig uitzicht op zee hebt. De zee en strand zijn het decor van wat de mooiste dag van uw leven kan worden. Beachclub NO5 is dé locatie voor uw fantastische en romantische bruiloft.

Wij proberen door onze persoonlijke aandacht jullie in het voortraject en op de dag zelf zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze unieke ervaring! Wij werken met veel toewijding en aandacht naar jullie dag toe om de gehele dag tot in de puntjes perfect te laten verlopen.

Beleef de mooiste dag van uw leven op onze sprookjesachtige locatie!

Reviews

Bruiloft 5 5

Een dikke tien! Onze bruiloft was fantastisch georganiseerd door Aagtje en haar team! Niets dan lof! Omdat ze organiseren vanuit hun bestaande concept, wordt aan alles gedacht en ontbreekt niets. Dat is hun kracht. En alles wordt uitgevoerd met een grote lach, zodat de sfeer super is. Een aanrader....!

Karin
Bruiloft 5 5

Een dikke tien! Onze bruiloft was fantastisch georganiseerd door Aagtje en haar team! Niets dan lof! Omdat ze organiseren vanuit hun bestaande concept, wordt aan alles gedacht en ontbreekt niets. Dat is hun kracht. En alles wordt uitgevoerd met een grote lach, zodat de sfeer super is. Een aanrader....!

Karin
Beachclub N5
Fantastisch! 5 5

We hebben een fantastische, onbezorgde en prachtige dag gehad. Het was leuker, mooier, gezelliger en liefdevoller dan we hadden gehoopt en verwacht. Niet in de laatste plaats door de inzet van de toppers van Beachclub No5! We zouden het zó weer doen.

Claire en Samuel
Beachclub N5
Een sprookje 5 5

Geweldig, had het nergens anders willen doen. We zijn heel goed begeleid in de loop naar het huwelijk en er is ons zoveel werk uit handen genomen. Het was echt een droomhuwelijk en een sprookje.

Claudia en Kes
Beachclub N5
Genieten! 5 5

Alles was fantastisch geregeld en op de dag zelf hoef je werkelijk nergens aan te denken want het team regelt het allemaal voor je. Het enigste wat je zelf moet doet is genieten genieten en nog eens genieten

Dick en Myriam
Beachclub N5
Huwelijk oktober 5 5

Super professioneel, ervaren en vriendelijk team! Omdat wij tijdens het plannen van onze bruiloft in het buitenland woonden, hebben we enigszins op goed geluk Beach Club 5 uitgezocht als trouwlocatie. Dat bleek een schot in de roos. Alle dames denken goed mee en komen zelfs met punten waar je zelf niet aan denkt. Onze dag, op 25 oktober 2017, was prachtig. Overal was aan gedacht, de zaal zag er mooi en uit en we werden helemaal op ons gemak gesteld door het fijne team. Er werd goed in de gaten gehouden of we genoeg te drinken hadden. Zowel tijdens de planfase als op de dag zelf hebben we goed contact gehad met Aagtje en Quincy, en konden we echt merken dat het team professioneel en ervaren is. Hoewel het eerder op de trouwdag te hard waaide en alle stoelen dus binnen gezet waren, werd het op het moment van trouwen prachtig weer. Voor we onze teleurstelling konden uiten werd al voorgesteld om alleen voor het jawoord toch even naar buiten te gaan, en ook dat was perfect. We hebben een ongelooflijk mooie, ontroerende, gezellige en mooie dag gehad. Het topteam van Beach Club 5 heeft dit mogelijk gemaakt, en daarvoor onze dank.

Merel en Seb
Beachclub N5
Hochzeit 5 5

Liebe Aagtje, liebes Beachclub No 5 Team, wir haben am 02.09.2017 bei euch in der Location eine traumhafte freie Trauung & Taufe unserer Tochter erleben dürfen. Aagtje und ihr Team geben wirklich "alles" - die Vorbereitungen, die perfekten Partner vor Ort (Fotos, Blumen, Torte, DJ, Haar/Make up etc.) ...einfach die perfekte Hochzeitsplanung. All unsere Wünsche, Ideen wurden berücksichtigt und nichts war zu mühsam für das Team vom Beachclub. Es war schöner als wir es uns vorgestellt haben und unsere Gäste waren genauso fasziniert von der Feier und eurem fantastischen Service. Es bleibt ein unvergessliches Erlebnis für uns und alle anderen. Wir danken euch von Herzen für diesen perfekten Tag und freuen uns demnächst wieder nach Zandvoort und zu euch in den Beach Club zu kommen. In tiefer Dankbarkeit und Wertschätzung aus Deutschland Sina & Raphael

Sina en Raphael
Beachclub N5
Wat een flexibiliteit! 4 4

Een ontzettende mooie bruiloft gehad! 5 minuten voordat de ceremonie begon brak het helemaal open en kwam toch het zonnetje tevoorschijn. Het team heeft last minute alsnog alles buiten gezet voor ons zodat we toch nog konden trouwen op het strand! Het team is ontzettend enthousiast en je ceremoniemeesters hebben zelfs geen omkijken meer naar de bruiloft! Ook door se enthousiasme van Aagtje in het eerste gesprek hebben we besloten om de bruiloft te doen op de beachclub. Kan niet anders zeggen dan helemaal top!

Malou en Ruud
Beachclub N5
Een top organisatie! 5 5

Op 01-09-2017 zijn wij bij jullie getrouwd en wat hebben we een sprookje beleefd! De aankleding was prima verzorgd door de Beachclub en You did Floral Design. Het personeel was zeer vriendelijk en onze gasten kwamen niets tekort. Het eten was heerlijk en er werd goed gecommuniceerd over het verloop van de dag. Alles was tot in de puntjes geregeld en daardoor hing er een ontspannen sfeer. Onze gasten waren erg onder de indruk van de locatie en de organisatie. We willen de Beachclub heel hartelijk danken dat ze ons zo'n ontspannen en onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Esther Schouten-Peereboom
Beachclub N5
Fantastische trouwlocatie 5 5

Afgelopen donderdag zijn wij hier getrouwd, en ik kan alleen maar zeggen: Fantastisch!
Lief, behulpzaam,niks is te veel,vrolijk aardig personeel, dank jullie wel!
Door jullie is onze dag onvergetelijk geworden

Saskia Niemöller Kuijper
Beachclub N5
Bedankt! 5 5

Op 20 september zijn wij hier getrouwd. Het was geweldig. Alles. Met elk detail was rekening gehouden, de aankleding prachtig verzorgd, de communicatie top en men heeft alle liefde en aandacht geschonken aan onze eigen bijkomende wensen. We voelden ons enorm welkom, er was alles aan gedaan om buiten te kunnen trouwen en echt alles klopte. De muziek, de prachtige setting, perfecte organisatie en de zon! Ook de feestgasten waren achteraf vol lof over de hapjes, de service en dat er zoveel aandacht was geschonken aan alle kleinste details. Het personeel was lief, attent en behulpzaam.

Evangelina Gómez
Beachclub N5
De mooiste dag van ons leven! 5 5

25 augustus 2017 hebben wij hier de mooiste dag van ons leven mogen beleven. Het team heeft er alles aan gedaan om onze bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Jullie zijn ontzettend leuke mensen en hebben echt keihard gewerkt. Het eten was zo ontzettend goed, ook van de gasten alleen maar complimenten. En wat zag alles er mooi uit. Het was een perfecte dag, op een perfecte locatie! Alleen maar lof, en nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Warme groeten van Manuel & Milou
 
 
 

Manuel van der Veen
Beachclub N5
Diepe buiging 5 5

15 juli 2017 zijn wij getrouwd bij beachclub No5 .
Ik kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe goed alles was.
De voorgesprekken, het mail en bel contact... uit alles blijkt dat je met zeer betrokken professionals te maken hebt.
Het eten was heerlijk en drankjes vloeiden rijkelijk.
Aan alles werd gedacht en niks was te gek.
Ik ben er nog helemaal ondersteboven van.
Lieve Aagtje, Quincy en team, diepe buiging... jullie en jullie locatie zijn geweldig!!!!
Liefs Matthieu, Michelle en Melroy.

Michelle Bennink
Beachclub N5
1000% genieten 5 5

Op 17 juni hebben we ons te gekke huwelijksfeest gevierd bij Beachclub no5! Het zijn echt top professionals, en dat merk je aan alles. Als je een zorgeloze bruiloft wilt met een fantastische sfeer op een top locatie, dan moet je Beachclub 5 in de armen nemen. Waar Quincy, Aagtje en alle collega's je top behandelen. Niet alleen tijdens het hele proces, maar ook op de avond zelf zorgen ze er constant voor dat het je aan niks ontbreekt en je 1000% kan genieten van je huwelijk! Ze zijn super lief, denken mee en niks is te gek! Bedankt voor deze te gekke avond, wat een blijvende herinnering zal worden. Niet alleen bij ons, maar ook bij al onze gasten!

Rebecca Hogenhout
Beachclub N5

JULLIE GEVEN ONS:
Beachclub No5 Rating

 

Schrijf een review op onze Facebook pagina.
Wij waarderen jullie feedback!

Werkwijze

PERSOONLIJKE AANDACHTSTAAT BIJ ONS OP NUMMER 1.

Wij merken dat bruidsparen het vaak fijn vinden om van te voren onze mogelijkheden te weten. Vraag bij ons een offerte aan en jullie krijgen inloggegevens voor onze online offerte systeem. De magic offerte planner geeft jullie inzicht in een gedetailleerd programma inclusief het kostenplaatje. Het voordeel is jullie zelf verder kunnen puzzelen in de offerte en dat het continu aangepast en gevolgd kan worden. Na het maken van de offerte plannen wij graag met jullie een persoonlijke afspraak in, zodat wij verder in kunnen gaan op jullie wensen en zodat jullie onze locatie in het echt kunnen bewonderen. Jullie kunnen natuurlijk ook zelf de afspraakknop gebruiken om meteen met ons een afspraak in te plannen!

Mochten jullie er uit zijn en bij ons willen trouwen? In de tijd tussen de reservering en jullie trouwdag blijven wij met jullie in contact staan. Wij proberen altijd zo snel mogelijk op jullie vragen te reageren en jullie zo goed mogelijk te begeleiden om een echte droomdag te creëren. In het online offerte systeem kunnen we jullie hele dag tot in detail plannen en een compleet draaiboek voor jullie dag creëren. Op deze manier werken wij in dezelfde omgeving en zijn jullie en wij ervan verzekerd dat alles goed op elkaar is afgestemd. Uiterlijk 6 weken van te voren plannen wij met jullie een puntjes op de i gesprek om alle details voor de grote dag te bespreken, zodat de dag precies verloopt zoals jullie voor ogen hebben!

Maak een afspraak

Maak hier een afspraak

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Maak uw keuze
  


Gallerij

Kosten

Benieuwd naar de kosten voor uw bruiloft? Maak uw eigen offerte. Wilt u dat wij de offerte maken voor uw droomdag? Vul dit formulier in.