Tips


Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen welke DJ of fotograaf etc. je wilt gaan. Het aanbod is alleen erg groot en kan soms overweldigend zijn. We werken al een aantal jaren tevreden met onze vaste thuisleveranciers en willen deze tips niet onthouden. Bent u op zoek naar iets, maar staat dit niet in de lijst? We hebben nog veel meer tips, dus vraag het ons gerust! Wilt u meer weten over de prijzen of beschikbaarheid? U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het contact via ons laten gaan.

Photographer:

Josi Nihot heeft veel ervaring op het gebied van strandhuwelijken en bereidt de dag graag met u samen zoals gewenst. Alle trouwfoto's op onze website zijn gemaakt door Josi. Op zoek naar een flexibele, ontspannen fotograaf met originele ideeën en een scherpe prijs? Neem dan snel contact op met Josi!

 

Videographer:

Edo en Paul weten hoe ze je dag perfect op film kunnen vastleggen. Als u alleen een film kiest of deze onmiddellijk met fotografie combineert, zijn verschillende pakketten mogelijk. De video's op onze website komen via Edo & Paul. Op zoek naar een enthousiast duo die je dag op een natuurlijke manier kan vastleggen? Aarzel niet en neem contact op met Edo & Paul!

Flowers:


Judith is een echte kunstenaar met bloemen. De bloemen voor onze tafel en tijdens de ceremonie worden ook bezorgd door Judith. Bent u op zoek naar iemand die echt meedenkt met uw wensen? Dan is Judith de persoon met wie je contact moet opnemen!

 

josi-nihot.jpg 

Wedding cake:

Voor de lekkerste cake in de omgeving moet je van Sweet Celebrations naar Kasia gaan! Bent u op zoek naar nieuwe en verfrissende smaken? Dan bent u bij Sweet Celebrations aan het juiste adres. Elk uur besteedt Kasia aan het ontdekken van nieuwe ideeën, smaken en technieken. Als je een cake bestelt bij Kasia, krijg je de heerlijke huisproeverij gratis!

DJ:


Artistieke producties staan garant voor een goed feest. Vooraf heb je contact met elkaar over de muziekkeuze en eventuele verzoeken, misschien een openingsdans? Ben je enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op!

 

Pianist:


Een witte vleugel op het strand om uw ceremonie muzikaal te ondersteunen? Paula regelt het! Met haar prachtige zang is ze een welkome aanvulling tijdens de ceremonie, maar ook tijdens drankjes of diner. Meer weten? Neem contact op met Paula!

 atyo

BAND:

Een band geeft enorm veel sfeer aan je feest! Omdat de ruimte vrij compact is, is deze niet voor elke band geschikt. Samen met Beachclub No5 hebben de mannen van At Your Service een formatie samengesteld die perfect past bij onze feestzaal. Met akoestische instrumenten nemen ze weinig ruimte in en met hun enorme repertoire zorgen ze voor een geweldig feest. Het is ook mogelijk om deze jongemannen te boeken voor tijdens de ceremonie, receptie en / of diner. Ze hebben bijvoorbeeld al veel feestjes in onze Beach Club voorzien van aangename muziek op de achtergrond, of dansbare muziek voor het avondfeest. Aanbevolen!

COCKTAILBAR:


Hoe leuk is het om tijdens je feest een cocktailbar op het terras te hebben? Mixperience heeft verschillende mobiele cocktailbars en schudt de lekkerste en mooiste cocktails. Past dit volledig bij u? Neem dan contact met ons op! wij bieden deze cocktailbar!

FireWORKSHOW:


Op de beste dag van je leven wil je natuurlijk een conclusie die iedereen zal onthouden. Caffero vuurwerk heeft de ervaring en middelen om een spectaculaire vuurwerkshow te bieden! Geïnteresseerd? Neem contact op met Caffero!


CHILDREN'S TERTAINMENT:

Wil je jong en oud van je dag laten genieten? Het is vaak een hele opgave om de jongste gedurende de dag te vermaken. Geen zorgen, Creative Confetti zorgt voor alles. Bespreek met hen uw wensen en stel een programma samen dat perfect bij uw dag past! Klinkt dit als een opluchting? Neem dan snel contact op met Creative Confetti!

 tips-muzikant.jpg


CARE SERVICE:

Wilt u dat uw kind (eren) wordt opgehaald wanneer het feest begint? Oppas Madelief regelt het! Vooraf kan de oppas thuis een paar keer voorzichtig zijn om kennis te maken, zodat u ook gemakkelijk kunt overgeven aan de festiviteiten en de kinderen zelfverzekerd kunt laten met een betrouwbare oppas. Klinkt dit als een goed idee? Neem contact op met oppas Madelief!

 

Wedding coast:

Een sprookje komt uit wanneer u wordt vervoerd in een van de rijtuigen van de stallen van de Vosse. Ze hebben verschillende rijtuigen in de aanbieding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto's op de website.